Loading Events

« All Events

NK Pompoenkweken

September 21 @ 9:30 am - 6:00 pm CEST

Dit jaar is het zover: het NK Pompoenkweken vindt plaats tijdens het Dutch Urban Farmers Festival bij het iconische Klokgebouw in Eindhoven. Een evenement waar groene vingers samenkomen en waar de strijd om de grootste pompoen van Nederland in volle gang is!

Luc Vanheuckelom heeft afgelopen jaar de lat erg hoog gelegd met zijn gigantische pompoen van maar liefst 830 kg! Een zeer indrukwekkende prestatie en daarom hebben we het prijzengeld in 2024 verhoogd! De winnaar van de zwaarste pompoen zal naar huis gaan met maar liefst € 2500,-.

Maar niet alleen de reuze pompoenen zijn welkom en zullen in de prijzen vallen. Kom ook strijden in je eigen categorie om de grootste, langste en/of zwaarste groente. Naast de reuze pompoenen zullen een aantal andere reuzegroentes geregistreerd worden bij de Great Pumpkin Commonwealth (GPC).

Bereid je voor op een dag vol spanning, competitie en natuurlijk, een flinke dosis pompoenplezier! Mis het niet en schrijf je nu in en wie weet ga jij er dit jaar met de hoofdprijs vandoor!

Details

Date:
September 21
Time:
9:30 am - 6:00 pm CEST
Event Category:
https://www.canna.nl/nkpompoenkweken

Venue

Klokgebouw Eindhoven
Klokgebouw 50
Eindhoven, Noord-Brabant 5617 AB Netherlands
+ Google Map